De Body en fitshop begon als een online winkel voor bodybuilders en krachttraining, maar is uitgegroeid tot een webshop met allerlei supplementen voor kracht- en duursporters en tegenwoordig ook steeds meer voor mensen die bewust kiezen voor gezonde voeding.

Body en fitshop whey shakes

De body & fitshop is vooral bekend om de whey shakes, eiwitpoeder dat gebruikt wordt voor spiersherstel na een flinke training. Eiwit shakes kunnen voor zowel hardlopers, survivalrunners als fitness junkies een prima aanvulling zijn voor hun totale voeding.

Shakes zijn een aanvulling op gezonde voeding

Let wel: aanvulling, want alleen op proteïne shakes leven zal zelf de body en fitshop je niet aanraden. Gezonde voeding is allesbehalve eenzijdige voeding en de voedingsstoffen uit de natuur bieden niet alleen eiwitten, maar zijn vaak ook gecombineerd met vezels, vitaminen, mineralen en andere bouwstoffen en energieopwekkers.

Eiwitshake essentieel voor spierherstel

Maar een body en fitshop shake kan essentieel zijn voor je spierherstel. Je kunt kwark eten voor je herstel, maar eiwitshakes zijn een prima aanvulling. Vooral wanneer je veel krachttraining doet, zul je niet snel aan je benodigde eiwitten komen. Dan brengt de body en fitshop je eeen uitkomst, omdat de whey shakes van deze shop relatief betaalbaar zijn. Body en fit heeft naast allerlei bekende en minder bekende merken, vooral het eigen merk dat betaalbaar en prima van kwaliteit is.

Whey perfection en isolaat

Whey perfection is daarbij één van de meest verkochte eiwitpoeders van het merk. Maar ook het meer zuivere Whey isolaat is een goedlopende whey shake van de body en fitshop.

Body en fitshop kortingscode

Naast de standaard betaalbare prijzen stunt de body & fit shop regelmatig met aanbiedingen en kortingscodes. Op dit moment is er geen body en fitshop kortingscode beschikbaar, maar zodra er een actiecode beschikbaar is, zal ik deze met je delen. Vaak worden kortingscodes uitgegeven als SMART, SUMMER of CRAZY. Probeer de codes maar eens uit, wanneer je in de winkelwagen van bodyenfitshop.nl zit. Je zult zien dat je zomaar verrast wordt door een korting op je shakejes van 10% of 15%. Deze kortingscode kunnen je flink wat euro’s besparen.

Body en fitshop weekdeals en combideals

Daarnaast kan het geen kwaad om de bodyenfitshop weekdeals in de gaten te houden. De naam zegt het al: regelmatig zijn er interessante aanbiedingen bij de shop. Ook zijn er standaard de combideals te vinden bij de online body en fit winkel. Vaak zijn deze drie soorten money savers te combineren voor nog meer korting en voordeel bij de bfs. Benieuwd naar de huidige weekdeals en combideals? Bezoek de body en fitshop.

Sneller herstellen?